MolKoiHunt

Geschreven op: 26 February 2015 13:18 - Vissen

Vorige week zijn we weer even langs wat koi dealers geweest. We waren nog op zoek naar wat nieuwe koi voor in de vijver. Als eerste zijn we naar de nieuwe winkel van Brabants Koi Paradijs geweest. De zaak ziet er mooi uit alleen miste we wel de sfeer van de vorige winkel.

Daarna stond WilKoi op het programma. Daar komen we zeker de laatste tijd toch wel geregeld en ook nu was alles weer goed geregeld. Na het bakkie koffie/thee gingen we op zoek naar mooie Go-Sanke vissen. Uiteindelijk kwamen we aan bij een bak vol met mooie Kohaku's. Dit maal rustig de tijd genomen om de vissen apart te bestuderen. Al snel vonden we er eentje die we wel moesten hebben. Daarna zochten we nog even verder. De eerste vis werd apart in een bowl gedaan. Deze werd snel vergezeld met een tweede en een derde. Uiteindelijk werd de tweede bedankt en kozen we voor vissen 1 en 3. Ze blijven nog tot het weer het toelaat bij WilKoi zitten.

Als laatste dealer gingen we nog even langs Koi Kichi World. Altijd leuk om daar langs te gaan en ook ditmaal kregen we weer veel uitleg van Tjaard. De winkel is inmiddels flink vergroot en ziet er goed uit.


Mooie vis met toekomst

Beide vissen

 


Foto's

  • Augustus 2013

10 Wit oranje stip